Gjilani edhe nesër pa rrymë

KEDS Sh.A. njofton se më 28.10.2015 ( e mërkurë ) në TS 35/10 kV Gjilani III do të shkyçet:

LP 10 kV Perlepnica nga ora 10:00 deri në orën 15:00.
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuar nga ekipeve të KEDS-it, revizionit në LP 10 kV. /GazetaExpress/

Mejdi
Author: Mejdi