Gati fushat e reja në lagjen Dardania

Parku i ri në lagjen Dardania I është shumë afër përfundimit, bile veç se nuk ka përfunduar.

Në fakt, 2 fusha të rejat, njëra nga të cilat është për Futboll, tjetra për Basketboll kanë përfunduar dhe gjendja e tyre duket për mrekulli.

Fushat në parkun në lagjen Dardania, e cila ndryshe njiher si Gavran, duket me standarde europiane dhe është në gjendje shumë të mirë për t’u shfrytëzuar nga të rinjtë e kësaj lagjeje.

Krejt çka mund të themi është se shpresojmë që personat e pandërgjegjshëm të mos ta shkatrrojnë shpejt dhe këto fusha të jenë në gjendje të shfrytëzueshme për të rinjtë e lagjes Dardania, bile edhe të gjithë qytetit.

Mejdi
Author: Mejdi