Gjilani nesër pa rrymë

KEDS njofton se nesër në disa qytete të Kosovës nesër do të ketë ndërprerje rryme.

Më poshtë janë zonat që do të kenë ndërprerje të rrymës elektrike:

1.
Më 05.04.2016 në NS 35/10 kV Kllokot do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Sllatina (61065002) prej orës 10:00 deri në orën 11:30.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Muhagjerët TS.130 Muhagjerët TS.131 Ekrem Drogobuzhda TS132.Mulliri TS.133 TS. Private TS.134Sllatin e Ulët(Qeshmja)TS.135.Sllatin e Ulët (Vetshërbimi) TS.162 Sllatinë e Epërme- e reja TS.136 Sllatinë e Epërme TS.137Sllatin e Epërme Xhemovit TS.138 Sllatinë e Epërme QendraTS.139 P. Ilazi TS.140 Qostë TS.141Sadovin e Muhaxherëve TS.142 P(Vala) TS.143Sad. e Muhagjerëve (Xhamija) TS.144 Tërstenik TS.145TS.e Reja TS.146 Tërstenik Xhamija TS.161TS. e Reja Sllatinë 163 TS.SH Sllatinë.

• Dalja 10 kV Stacionari (61065003) prej orës 12:00 deri në orën 13:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Stacionari dhe Fabrika e Ujit në Kllokot.
• Dalja kV – Kllokoti (61065004) nga ora 14:00 deri në orën 15:30.
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kllokoti, Radivojca, Budrika, Remniku dhe Xhylekarë. Arsyeja e shkyçjeve: Shqyrtimi i mbrojtjeve rele, sinjalizimit, kyçjes-shkyçjes etj.

2.
Më 02.04.2016 në NS 110/10kV Kamenicë do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Strezovci (62000005) prej orës 10:00 deri në orën 15:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bazeni, Moqari i Ulët, Dardan-3(Sërbët), Çamëria, Ujësjellsi , Malsia, Kollarët, Qamëria, Kreileva Compani, Reqan, Ajnovcë, Meshin, Buzhenicë, Strezovci, Kosovicë, Bushincë, Tirinic, Gurthysi, Magnohromi, Krileva, Leshtar, Vaganesh, Kremenat, Graxhenik dhe Qumshtorja. Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i shtyllave dhe revizionimi i largpërçuesit. /express/

Mejdi
Author: Mejdi