Biznesi juaj tek Guida e Gjilanit, falas

Biznesi juaj tek Guida e Gjilanit, falas

A dëshironi biznesi juaj të shfaqet tek Guida e Gjilanit ?
Ne ua ofrojmë këtë shërbim falas.

Vetëm na kontaktoni tek info@gjilan.org me të dhënat e biznesit tuaj si:
Emri, Adresa dhe GPS koorinatat nga Google Map.

Bisnezi juaj pa pagesë do të shfaqet në hartën e Guidës së Gjilanit, ndërsa nëse dëshironi t’i vendosni informatat tjera rreth biznesit tuaj, atëherë na kontaktoni në info@gjilan.org.

Sign In Gjilani Guide | Gjilan.Org

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password